Szerencsejáték be és kifizetés tiltás

Online fogadás Magyarországon, korlátozások a szerencsejáték oldalak be és kifizetés tranzakció végrahajtására 2023 július-tól!

Az online szerencsejáték bankolás Magyarországon 2023 júliusától.
A Felügyeleti Hatósága (SZTFH) együttműködve a bankokkal megegyezett, hogy megtiltsák az illegális szerencsejáték-oldalakra történő be és kifizetés tranzakciókat.
Ez magában foglalja az engedély nélküli szerencsejátékokhoz kapcsolódó bankszámlák blokkolását és a kapcsolódó tranzakciók korlátozását.
Emellett a magyar bankok bejelentették, hogy a továbbiakban nem fogadnak el bankkártyás fizetést ezeken a tiltott szerencsejáték-platformokon.
A szerencsejáték-ágazat szabályozásáért felelős SZTFH az online szférában is a játékosok védelmére helyezi a hangsúlyt.
E cél elérése érdekében a Hatóság következetesen ellenőrzi a tiltott online szerencsejáték-tevékenységet, és az ellenőrzések lefolytatását követően szankciókat szab ki, valamint elrendeli a kapcsolódó weboldalak blokkolását.
Az SZTFH felhívja a figyelmet a szabályozatlan online szerencsejátékkal kapcsolatos kockázatokra is, amikor a fizetési tranzakciókat letiltják. Amellett, hogy ezek az oldalak nem felelnek meg a szigorú magyar szabályozásnak, amely a kiskorúakat és a veszélyeztetett csoportokat védi, a játékosok személyes és pénzügyi adatainak biztonságát sem garantálják.
Az SZTFH kiemeli, hogy az engedély nélküli oldalakon nyert nyeremények kifizetése is bizonytalanná válik a korlátozásoknak megfelelően.
A hatóság azt javasolja a játékosoknak, hogy az SZTFH weboldalán nézzék meg, hogy a megadott weboldal rendelkezik-e licenccel.

Ez az egyetlen módszer, amely garantálja, hogy a játékos hozzáférhet nyereményéhez, és megakadályozza a személyes és banki adataival való visszaélést.

A Szerencsejáték Tevékenységek Felügyeleti Hatósága szerint ez mind az illegális online szerencsejáték felszámolása érdekében történik!
Alternatív megoldás online fogadásokra a Skrill számla!
Alternatív bankolási megoldások még a PayPal vagy a NETELLER elektrónikus pénztárca használata!