Rulett tippek a nyeréshez – Tanácsok kezdőknek

Rulett tippek tanácsok kezdőknek, hogy hogyan nyerj ruletten, leggyakoribb rulett számok, nyerő rulett rendszerek taktika hogy többet nyerhess!
A legfőbb dolog, amit érdemes tudni, hogy egyik online kaszinóban sem működik egyformán a rulett játék. Talán az asztal hasonlóan néz ki talán mások a színek, de amíg egyes helyeken szinte öröm a játék máshol sok kellemetlenséggel kell szembenéznünk. Bizonyára, ha már játszottál szerencsejátékokat a neten, akkor a Black Jack, a nyerőgépek mellett a rulettet is kipróbáltad. Azonban rengeteg különbség adódhat az egyes asztalok között feltételekben, minimum tétekben és még a kerék sebességében is.

Rulett tanácsok

Íme 5 fontos tanács, hogy milyen tényezőkre figyelj a megfelelő internetes kaszinó kiválasztásakor.

1. Jó, ha be tudod állítani a háttérzenét, illetve az egyéb hangokat.rulett nyerési tippek
Szerencsére a legtöbb helyen ki lehet kapcsolni a zavaró muzsikát. Van ahol krupié hangját is be lehet állítani, itt is fontos, hogy esetleg el tudjuk némítani.

2. Frusztráló lehet még a lassú pörgetés.
A golyó pörög-forog, de csak nagy nehezen esik le. Több helyen be lehet állítani gyors módot, amivel pár másodperc alatt megkapjuk a nyertes számot.

3. Folyamatos játékmenet.
A rulettnek gyorsnak kell lennie. Ki szeretne perceket várni két pörgetés között? Ha lehet, kapcsoljuk ki az animációkat.

4. Legyen lehetőség tét nélküli pörgetésre.

Ha egy rulett szisztémát használsz, sokszor jól jön ha nem kell mindig tétet raknod egy kör során. Ha nincs erre lehetőséged, az bizony sokba kerülhet neked. Amíg vársz nagy esélyre (pl. hogy nemsokára kijön a nulla), addig a szinte feleslegesen felrakott tétek elfogyaszthatják a tőkédet.

5. Olyan kaszinót válassz, ahol van európai rulett! Az amerikai változatban a dupla 0 miatt nagyobb a bank előnye.

Rulett tippek kezdőknek

1. A háznak előnye van!

Ezzel nem tudsz mit kezdeni, egy kis előnye mindig van a banknak. Ettől függetlenül még jó esélyeid lehetnek a nyerésre.

2. Ne fizess különböző rendszerekért!

A rulett golyónak nincs emlékezete, minden pörgetés véletlenszerű, amire nem lehet „ráhúzni” egyetlen matematikai rendszert sem. Minden pörgetés független a többitől.

3. Játssz európai ruletten!

Az amerikai kereken van egy dupla nulla is pluszban, ami még tovább növeli a ház esélyét. Az európain a házelőny csak 2,63%.

4. Ismerd a szorzókat!

Használj olyan téteket, mint pl. piros vagy fekete, páros vagy páratlan. Ezeknél épphogy csak alatta vagy a házelőnynek.

5. Ügyelj a nullára!

Főleg élő rulett játékoknál megfigyelhető, hogy a 0 viszonylag sűrűn kijön. (a házelőnyt is ez a szám jelenti) Érdemes 15-20 kör után, ha addig nem jött elő, akkor tenni a zéróra.

6. Ne higgy a sorozatokban!

Ha egymás után 50-szer a piroson landolt a golyó, akkor is annyi az esélye az azt követő 51. pirosnak, mint a feketének.

7. Gazdálkodj a tőkéddel!

Ha elhasználtad a tőkédet, hagyd abba a játékot. Az is egy jó stratégia, hogy ha már elértél egy bizonyos nyerési összeget, akkor is állj meg és örülj a nyereményednek.

8. Ne engedj az érzelmeknek!

Fogd fel szórakozásnak az egész játékot és a nyereményt egyfajta bónusznak. Az érzelmes játékosok mindig vesztenek. Ahhoz, hogy nyerj a ruletten helyes attitűdödnek kell lennie.

9. Szórakozz jól!

A rulett valószínűleg a legszórakoztatóbb játék a kaszinók világában. Ha nem akarsz szórakozni, csak pénz keresni, akkor játssz egy unalmasabb játékkal, pl. a Black Jack-kel. (magyarul 21-gyel)

Hogyan nyerj ruletten

Az internetes forradalom sok új játékost hozott az online rulett világába, azonban valódi élő rulett kaszinóban mégis nagyobb élmény játszani. Tapasztald meg az igazi környezetet online kaszinóban https://befizetesnelkulibonuszok.com/  nincs is annál jobb, mint a befizetés nélküli bónusszal nyerni, és boldogan besöpörni a zsetonokat.

Ha ezeket a tanácsokat, rulett tippek esélyeket megfogadod, akkor minden bizonnyal élvezni fogod a játékot és remélhetőleg nyerni is fogsz – sok szerencsét!