Online szerencsejáték pénzforgalmi blokkolás

A magyar bankok 2023. júliusától blokkolják az illegális online szerencsejáték pénzforgalmát, Ezert azt javasoljuk, hogy a játékosok tájékozódjanak hagy az adot oldal rendelkezik-e magyarországi engedéllyel!online szerencsejáték korlátozások
Banki átutalás, nyeremények kifizetése az illegális online kaszinók, sportfogadás oldalakrol korlátozák és a pénzforgalmat blokkolják a magyar bank! Magyarországon működő pénzforgalmi szolgáltató bankok július 1-jétől megkezdi az illegális szerencsejátékokkal összefüggő bankszámlák pénzforgalmát blokkolni.

Banki Átutalás Online Kaszinókban

Azok a szolgáltatók amelyek TEÁOR kódjuk alapján blokkolva lettek és a hatósági nyilvántartásban szerepelnek de vélemenyuk szerint tevékenységük nem tartozik az ilegalis szerencsejáték szervezéséhéz, nyilatkozatban igazolmiuk kell, hogy a tevékenységük nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény hatálya alá.
A Hatóság azt javasolja a játékosoknak, mindig nézzék meg az SZTFH weboldalát, hogy megállapítsák, a megadott weboldal licencelt-e. Ez az egyetlen eszköz annak biztosítására, hogy a játékos hozzáférjen nyereményéhez, és megakadályozza a személyes és banki adataival való visszaélést.

A Nyeremény Kifizetése Banki Átutalással

Az SZTFH kiemeli, hogy a korlátozások következtében az engedély nélküli oldalakon szerzett nyeremények kifizetése is bizonytalan lesz.
Ennek érdekében 2023. július 1 időponttól a magyar bankok megtagadják a bankkártyás fizetéseket az illegális szerencsejáték-oldalakon.
Sajnálatos módon előfordulhat, hogy bankok megtagadják a szerencsejátékokkal foglalkozó webhelyekról átutalási kérelmek feldolgozását. Ez országonként változhat, például az Egyesült Királyságban szigorúbb előírások vonatkoznak a többi orszaghoz képest.
Fontos változások 2023. július 1-től az online szerencsejáték tranzakciók esetén https://sztfh.hu/nyilvantartasok/tiltott-fizetesi-szamlaszamok-nyilvantartasa/ a hivatalos listáról itt tájékozódhatsz!

Milyen banki alternatívák vannak
A magyar bankok alternatívájaként jó választás lehet a Skrill vagy a Revolut banki szolgáltatás!
Egy másik, alternatív online kaszinók, sportfogadás fizetési megoldás a Wise vagy a Paypal e-pénztárca!