Online kaszinó kiválasztása

Online kaszinó kiválasztása, hasznos tippek kezdőknek ami sokat segíthet!
Online kaszinókban játszani Magyarországról egyszerű és nagyszerű, ám elsőre kicsit ijesztően hathat. A mi egyszerű útmutatónk átsegít majd a kezdeti nehézségeken és kezdetét veheti a játék.
Első lépések, 5 hasznos tipp kezdőknek!

Megtalálni a megfelelő kaszinót

Bár elég egyszerű és magától érthetődő, ám mégis ez az első lépés. Kell találj egy minőségi online kaszinót, melyben játszhatsz. A leghelyesebb, ha átfésülöd az online kaszinókat tartalmazó adatbázisunkat.online kaszinó kiválasztása

Online kaszinók, póker szobák és sportfogadás honlapok találhatók itt, beleértve az értékelésüket is. Itt elolvashatod az egyes kaszinók rendszabályait, valamint a vonatkozó anyagi kötelezettségeket és szabályokat. Minden oldalunkot található kaszinó elfogad magyar forint alapu pénzforgalmat magyar bankokkal bármely irányba, valamint a pénzfelvételnek a feltételei is könnyítettek.

Online kaszinó szoftver letöltése

A legtöbb online kaszinónak saját szoftvere van, melyet játék előtt le kell tölteni. Ez többeknek ijesztően hangozhat, ám nincs mitől félni. A fenti szoftvercsomagocskák általában nem terjedelmesek, sok időt fognak a játék során megtakarítani. Amint a játékok a gépeden megnyitásra kerülnek, láthatóan gyorsabban és simábban fognak futni.

Ez pedig azt jelenti, hogy a folyamat is gyors és egyszerű. Csupán kattints a kaszinó honlapján a „letöltés” gombra. Ez is egyszerű hisz minden kaszinó központi és jól látható helyre teszi a gombot. Megkérnek majd, hogy mentsd el a fájlt, valamint válassz ki egy mappát ahova a játék kerül majd. Mivel egy sokszor használt alkalmazást töltesz le érdemes és egyszerű az „Asztal”-ra menteni.

Az új kaszinó szoftver installálása

Most, hogy letöltötted a kaszinó szoftvert .exe fájlként akár el is indíthatod. A dolgod csupán annyi, hogy rákattintasz az ikonra és hagyod, hogy a Windows Wizard tegye a dolgát. Megkér majd a program, hogy válassz ki egy mappát ahova a játék kerül, illetve „Asztal” ikont. Válaszd ki az alapbeállításokat és várj néhány percet. A program felinstallálja magát, s ha kész van a játék automatikusan elindul.

A Kaszinó számlád létrehozása

Mikor az installáció fázisa befejeződik, a program lehetőséget ad személyes számla nyitására. Az online kaszinók két lehetőséget adnak: Igazi pénz alapú számla, illetve vendégeknek szóló gyakorlószámla. Általában mind a két számla ugyanolyan hozzáférést biztosít a játékhoz, mind a kettő megfelelő arra, hogy élvezd a játékokat. Mind a két számlatípusnál kérnek néhány személyes információt, például nevet és e- mail címet. Az egyetlen különbség a banki szolgáltatás az előbbiben.

Vendégszámla esetén a „Bank” opció puszta formalitás, az ott szereplő dollár összege csupán segítséget nyújt a játékos számára pontjai számontartására. Nem helyezel el igazi fizetőeszközt a számládon, nem fogsz a kaszinó rendelkezésére bocsájtani személyes banki számlainformációt, vagy azzal kapcsolatos adatot. Ez előbbi persze azt jelenti, hogy se ki-, se befizetés nem fog történni.

Az igazi, valódi pénz alapú számla a fenti tökéletes ellentéte. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget választod, átkerülsz egy védett szerverre, majd kiegészítő személyes adatokat fognak tőled kérni. Kérhetnek tőled postai elérhetőséget, banki adatokat, illetve a személyi azonoságod igazolását. Miután minden kért adatot megadtál, átirányítanak majd a Pénztárhoz, ahol pénzt fizethetsz be számládra. Látod mennyiszer kérnek tőled engedényt? Annak érdekében, hogy a banki tranzakcióidról rögzített adataidat biztonságban tudhasd minden egyes befizetés előtt újra kell engedélyezni az egészet. Nincs olyan online kaszinó amely automatikus újrabefizetést kezdeményez az engedélyed nélkül.

Online kaszinó játékok

Most, hogy letöltötted a szoftvert, felállítottál egy számlát és megesett az első befizetés is, eljött az idő belekezdeni a játékba. A főképernyő a Lobbi, ahol kiválaszthatod a játszani kívánt játékokat, innen csatlakozhatsz egy egy játékhoz. Feltétlenül olvasd el a szabályokat és a kifizetési skálákat, így biztosan nem fognak kellemetlen meglepetések érni. A legontosabb, hogy élvezd a játékot!
Fontos tippek az online kaszinó kiválasztása során amire érdemes odafigyelni, megfelelő online kaszinó befizetés nélküli bónuszok és játékválaszték!