Online Kaszinó Bónusz Tippek

Szomorú tényt kell közölnünk olvasóinkkala az ingyen kaszinó bónusz tippek a játékokhoz rovatba. Sajnos rég elmúltak azok a szép idők, amikor majdnem minden online kaszinó, akár több százezres tételben hajította a zsebünkbe, az ingyen bónuszokat. Ezeket azután az okosabb játékosok, a ruletten kamatoztatták, különböző stratégiák alkalmazásával.
Az online kaszinók népszerűsége a 2000-es évek közepén a csúcson volt, jobbnál jobb online kaszinó promócióskkal bombáztak minket bizonyos internetes hirdetésekben, ahol befizetés nélküli kaszinó bónuszok tömege állt a rendelkezésünkre.kaszinó bónusz tippek
Abban az időben, elég egyszerű volt egy szép kis summával gazdagabban távozni a kaszinók oldaláról.
Nem sokáig tartott a boldogság!  Ahogy, az lenni szokott, az online kaszinók hamar észbe kaptak és gyorsan megváltoztatták a bónuszra vonatkozó szabályokat. Itt fontos megállnunk egy pillanatra, soha ne felejtsük el az alapszabályt! OLVASSUK EL AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK minden pontját, kivétel nélkül! Változás állt be, eleinte még csak arról volt szó, hogy a kipörgetési követelmények növekedtek. Mára már ott tartunk, hogy egyáltalán nem játszhatunk semmilyen tábla játékon, illetve Videó póker nyerőgépen. Vannak bizonyos kaszinók, főleg azok akik nem hivatalos európai engedéllyel müködnek, akik a pörgetések értékének az 1%-2%-át figyelembe veszik viszont ez édeskevés ahhoz, hogy bármilyen esélyünk is legyen arra, hogy kipörgessük a bónuszokat. Mi lehet a megoldás?

A legjobb stratégia online kaszinókhoz!

Tökéletes online kaszinó stratégia nem létezik, ha ingyen bónusszal befizetés nélkül szeretnénk megnövelni az egyenlegünket akkor sajnos nincs más választásunk, mint a nyerőgépeken kockáztatni azt. Egy korektebb kaszinó általában alacsony kipörgetési követelményeket állít elénk, így kis tétes stratégiát követve sikerülhet kijátszanunk a kapott összeget. Természetesen nem olyan könnyű a befizetés nélküli bónusz megoldás, viszont még mindig több esélyünk van egy kis plusz bevételre szert tenni, mint bónusz nélkül. Bátran vágjunk bele, de semmiképpen se felejtsük el a szabályok minden pontját elolvasni. A kaszinók éberen figyelik a játékosokat. Vannak bizonyos sémák, melyek tiltottak még a nyerőgépes pörgetések esetében is.

Ésszel játsszunk, Játssz kisebb tétekkel!

Ne legyünk mohók és ne akarjuk egyik pillanatról a másikra meggazdagodni. Online kaszinó bónusz tippek, trükkök, válasszunk olyan nyerőgépet, melyen olcsón pörgethetünk és melyen megváltozathatjuk a vonal/tét értékeket. A Net Entertainment és a Microgaming nyerőgépek a legjobb választásnak bizonyultak a bónuszok követelményeinek teljesítésére. Válasszunk olyan típusú nyerőgépet ahol nem több, mint 20 vonalon történik a játék, kerüljük a 243 vagy annál több vonalon történő játékokat. Attól függetlenül, hogy 10.000 vagy 100.000 forint az egyelegünk, mindig kezdjünk a legminimálisabb téten pörgetni! Amiután sikerült a bónusz köröket, ingyenes pörgetéseket, vagy egyéb a játékra jellemző speciális köröket megkapni, válasszunk egy másik, hasonló nyerőgépet és folytassuk a játékot, az előzőnél egy kicsit magasabb téten.

Végszó, törekedj a biztonságra!

Maradjunk két lábbal a földön és tudatosítsuk magunkban azt az egyszerű tényt, hogy tökéletes stratégia, kaszinó bónusz tippek és a “kaszinót lehúzó” pénzfialó stratégia nem létezik. Bármilyen kaszinó tippet, stratégiát olvastok a nyeréshez az interneten, ne dőljetek be! A kaszinók mindig előnyben vannak a játékosokkal szemben, még akkor is ha esetleg egy stratégia müködik. Ne felejtse el senki azt, hogy a szerencsejáték gépezet mögött óriási tudás is van és a kaszinók tejhatalmú ördögi szereplők akiknek a játékosok termelik a profitot. Ha ők egy olyan játékost találnak aki ennek a szabálynak hosszútávon ellentmondd, akkor megteszik a megfelelő lépéseket és kitiltják az oldalról a játékost.
Ne legyünk tehát gyerekek, próbáljuk kihozni a maximumot az élményből és minden apró profitot utaljunk ki számlánkra!