Mi az a Wagering?

A Wagering Requirements „megforgatási követelmény” sok helyen feltünhet a kaszinók weboldalain.
Ez a kifejezés azt a számot mutatja, ahány alkalommal meg kell forgatnunk a bónuszt, vagy a befizetésünk + bónuszunk összegét.
A bónuszok különbözőek, és a kaszinók által elvárt játékmennyiség is változó, sőt, sok helyen különböző kategóriákba sorolják a játékosokat származásuk szerint, és más az elvárás bizonyos országok állampolgáraival szemben.
A Magyarokat is megkülönböztetik egynéhány helyen, de összességében nem panaszkodhatunk, mert a legtöbb bónusz elérhető számunkra is.

Bónuszok Fogadási Követelménye

Fontos még a wagering-el kapcsolatban, hogy a különböző játékok különböző értékben számítanak bele a forgatási követelménybe, legalábbis sok kaszinó alkalmaz ilyenfajta megszorításokat, a könnyebben uralható kaszinójátékokon.
Lássunk egy példát egy tipikus bónuszra.

Egy példa  egy 100% bónusz €100-ig, 20X wagering követelménnyel, ami a bónuszunkat és a befizetésünket is érinti fogadási követelmények.

Játékok értéke a wagerbe:Wagering fogadási követelmény
Slotok – 100%
Blackjack – 10%
Rulett – 10%
Baccarat – 50%

Ebben az esetben tehát 100 euró befizetésre 100 euró bónuszt kapunk, vagyis €200-val játszhatunk.
200 X 20 = 4.000 Euró, ennyi tétet kell tennünk legalább, hogy megszerezzük a bónuszt.
A különböző játékokon, különböző értékű fogadásokat kell kötnünk.
Nyerőgépen – 4.000 euró értékben pörgetni
Blackjack – 40.000 euró értékben játszani,
Rulett – 40.000 euró
Baccarat – 8.000 euró

Persze a különböző játékokon megtett tétet összeadódnak, és együttesen számítanak bele, de ez csak egy példa.
Minden kaszinónál más és más számítások lehetnek.

Kifizetési arányok

A Payout percentage, vagyis a kifizetési százalék, az az érték, amit a kaszinók kifizetnek a befizetett pénzekből. Az online kaszinók esetében ez az összeg sokkal magasabb, mint általában az élő kaszinókban. Az internetes kaszinókra 97%-os átlagos kifizetési arány jellemző, de ez néhol még magasabb is lehet. Az online kaszinók forgalmai sokkal hatalmasabbak, mint az élő játéktermek forgalma. Egy online kaszinóban naponta megtörténik mindaz, ami máshol egy hónap alatt. Az interneten bárki játszhat, bárhonnan, bármikor. Az interneten nincs záróra, és sosem lehetsz túl távol egy kaszinótól, csupán egy klikkelés és máris játszhatsz!