KKPoker Applikáció

A KKPoker valószínűleg a legjobb online póker játék lehetőség a hobbijátékosok számára a rendkívül egyszerű alkalmazás, Added Money versenyek, a hobbi játékosok számára rendelkezésre álló játékok széles választéka miatt.
KKPoker applikáció információ!
A KKPoker egy nemrégiben elindított mobil pókeralkalmazás, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valódi pénzzel játsszanak.
A játékosok igényeinek kielégítésére összpontosít, és a biztonságot helyezi előtérbe.
Ez az egyik első olyan alkalmazás a piacon, amely rendelkezik az Isle of Man Gaming Authority engedélyével valódi pénzes játékok szervezésére és kezelésére.
Ha érdekel a KKPoker kipróbálása, kattints ide!KKPoker first deposit poker bonus
Biztos lehet benne, hogy a kiegészítő szoftverek használata szigorúan tilos, egyenlő feltételeket biztosítva minden játékos számára.
Ez az alkalmazás elősegíti a tisztességes játékot, és megszünteti a csalárd tevékenységekkel kapcsolatos aggályokat.
A KKPoker regisztráció ezen a linken keresztül történő kitöltése jelentősen növeli az alkalmazás megbízhatóságát és népszerűségét.
Ha csatlakozik partnerünkhöz, a Poker Clubhoz, további rakeback-et kap, miközben pókerjátékokat folytat a világ minden tájáról érkező játékosok ellen a KKPokeren.
Következésképpen minden 1 dollár jutalék után, amelyet a szoba levon a készpénzes játékasztalok vagy a versenyre való belépés során, 30 centet kap vissza. Bár kis különbségnek tűnhet, minél több időt töltesz játékkal, annál nagyobb pénzösszeg kerül hozzáadásra az egyenlegedhez. A KK Póker összes pókerformátumát USD-ben játsszák.

KKPoker Regisztráció

Az első lépés a cookie-k törlése és egy fiók regisztrálása a KKPoker gombra kattintva.
A mezőkbe írja be felhasználónevét, telefonszámát és egyéb adatait.
Ezután letöltheti és telepítheti az alkalmazást eszközére (a fiók regisztrálása után azonnal az alkalmazáshoz vezet).
A KK Pokeren játszani meglehetősen egyszerű.

Hogyan lehet regisztrálni a KKPoker alkalmazásban?
Minden játékosnak regisztrálnia kell a fiókját valódi hivatalos nevével és személyazonosságával, ahogyan az az Általános Szerződési Feltételeiben szerepel.
Regisztrálsz egy számlát itt ingyen kaszinó bónusz befizeted az első befizetést, és elkezdesz játszani a kívánt téteken.
Rengeteg játék található a Hold’emben, az Open Face Chineseban és az Omahában.
Tetszés szerint beszúrhat egy becenevet, valamint egy avatart.
A játékosok számára elérhető valódi pénzes pókeralkalmazásokban nincs hiány.
Ennek ellenére néhány alkalmazás kiemelkedik a tömegből a játékosbarát kialakítás és a funkciók miatt.
Azok a játékosok, akik már ismerik a mobil pókeralkalmazásokat, a KK Poker nagyon intuitív módon használhatják, és a fizetési módok nagy választéka áll rendelkezésre.

Hogy néz ki a KKPoker klub?

Miután csatlakozott egy klubhoz, ahol játszani szeretne, az alkalmazás megjeleníti az összes jelenleg nyitva lévő asztal listáját. Minden klub osztozik a globális játékosállományban, hogy bármikor elegendő asztal legyen. Láthatja a téteket, a játékosok számát és a játék formátumát. A lobbyból gyorsan és egyszerűen megtalálhatja kedvenc pókerjátékát. A KKPoker pénzneme minden asztalnál USD, így könnyű megtalálni az étvágyának megfelelő tétet.KKPoker
Azoknak a játékosoknak, akik szeretik az akciókat, a KKPoker többasztalos funkciói jól jönnek.
Egyszerre legfeljebb három asztalt nyithat meg eszközén.
Csúsztatással késedelem nélkül válthat az asztalok között. A különböző funkciók sebessége jó, és nem volt késés a tesztelés során.
Bármilyen akciót az asztalon, mint például a passzolást, a fogadást vagy az emelést gyorsan meg lehet fogni és észrevenni. Ha hozzá szeretne férni az alkalmazás statisztikáihoz, különböző szintű VIP-kártyákat vásárolhat az alkalmazáson belüli vásárlások segítségével.
A VIP kártyák hasznosak lehetnek azoknak a játékosoknak, akik további információkat szeretnének gyűjteni az asztaloknál lévő ellenfeleikről. A kártyák ára havi 6 és 66 dollár között mozog ezüst és platina szinten.

Milyen játékokat és téteket játszhatsz a KKPoker oldalon?

A KKPoker teljes forgalma nem akkora, mint a régebbi oldalakon, de a játék szintje meglehetősen laza.
Ezért ajánljuk minden pókerjátékosnak, hogy próbálja ki a KKPokert.
Rendszeresen találhatsz No-Limit Hold’em játékokat NL400-ig, valamint Omaha-át a PLO200-ig.
A játékok a legalkalmasabbak a mikro és alacsony tétű játékosok számára.
A KKPoker szabályai nem olyan kemények, mint más pókerhálózatokon.
Játszhatsz OFC pókert jokerekkel vagy anélkül is. Holdem és Omaha esetében HU asztalok is elérhetők.

A HU asztalok rendkívül népszerűek a mobil pókeralkalmazásokban, ezért mindenképp nézd meg az eseményeket ott!
A klubtulajdonosok privát asztalokat kínálhatnak játékosaiknak a globális előcsarnokban található asztalok tetején.
Ebben különbözik a KKPoker a nagyobb pókeroldalaktól, mivel a játékosok egy privát pókerteremben játszhatnak mobileszközükön.

Mennyi a rake és a rakeback?

A KKPoker normál rake-je 5%, és 3BB-re van korlátozva. NL200-ról NL600-ra csökkent a sapka, mivel ezeken a szinteken a rake cap 2BB. NL1k és magasabb szinttől a rake cap 1BB. PLO-ban a rake felső határa 3BB. A HU asztaloknál kisebb, 3%-os rake van 3BB sapkával.
A rake-nek nincs flop – nincs drop – szabályzata minden asztalnál.
A KKPoker asztalok rake-jét a súlyozott hozzájárulás módszerével számítják ki.
Íme a rake táblázat, amely a pontos rake százalékot és felső határt mutatja minden szinten és játékformátumban:KKPoker rakeback

KKPoker freeroll

A KKPoker kínál az új játékosok számára, akik még nem akarnak valódi pénzük befizetésével játszani. Pókertermükben naponta több freeroll is fut, ahol valódi pénzt nyerhet.KKPoker freeroll
Hetente összesen 25 000 $ garantált nyereményt biztosító versenyeken vehetsz részt.
Ezeken a promóciókon és a klubok által kínált rakeback-ajánlatokon felül a KKPoker rendszeresen bónuszokat biztosít az új játékosok számára.
Például a KKPoker 2 000 dollár első befizetési bónuszt kínált az új játékosoknak. Ezt a befizetési bónuszt 1 dolláros rake-enként 1 dolláros lépésekben adták ki, ami gyakorlatilag 10%-os rakebacket eredményezett.