Kaszinó fizetési módok

Kaszinó fizetési módok – Befizetés és kifizetési lehetőségek

Most nézzük át általánosan hogy milyen elérhető online kaszinó fizetési módok lehetőségeid vannak, ha pénz szeretnél feltölteni, hogy online játssz. Főleg kezdő játékosok számára lesz hasznos ez a cikk.

Feltöltés bankkártyával

Először is tisztázzuk, hogy nem csak dombornyomott kártya használható internetes vásárláshoz, internetes fizetéshez. Amivel online tudsz vásárolni, azt sportfogadás oldalra ill. kaszinó befizetésére is használhatod. Ha a kártya hátlapján megtalálható a 3 számjegyből álló CVC/CVV biztonsági szám (aláírás mező vége felé általában), azok alkalmasak online fizetésre. Legáltalánosabban a Visa, Visa Elektron, MasterCard és Maestro kártyák a használatosak nálunk, mégis a Maestro bizonyos típusait nem fogadják el több országban (meg kell győződni róla a gyakorlatban). A feltöltés gyakorlati kivitelezése nem különbözik egy online vásárlásnál történő fizetéstől.online kaszinó fizetési módok

A kártyával történő feltöltés előnye, hogy gyors fizetési módnak számít, hiszen az összeg szinte azonnal feltöltésre kerül a sportfogadó iroda vagy kaszinó oldalán és már játszhatsz is. A nyeremény kifizettetése valamivel lassúbb, így általában 2-5 napot vehet igénybe.

Hátránya, hogy a magyar sportfogadókat sújtó Szerencsejáték Törvény miatt előfordulhat, hogy egyes bankok akadályozzák, tiltják a sportfogadó irodákba ill. kaszinókba történő befizetést. Ezért hiába van alkalmas kártyád a befizetést nem tudod végrehajtani a tranzakciót. Ezen korlátozás miatt, és hogy nem mindenki adja meg szívesen a bank kártyája adatait, sokan inkább az internetes pénztárcák használatát részesítik előnybe. Lásd e cikkben lentebb.

Feltöltés és kifizetés banki átutalással

A banki átutalás szintén hasonló a mindennapjainkban használt pénz utaláshoz. Első utalásod előtt tájékozódj a sportfogadási iroda vagy kaszinó oldalán a számládhoz tartozó adataid között (regisztráció után). Ugyanis a számládhoz tartozik egy ID szám vagy referencia szám, ami alapján azonosítanak téged. Ezt általában a fizetési, befizetési opcióknál találod meg. Ennek megadása kötelező a közlemény rovatban. Így tudják azonosítani, kinek a számlájához tartozik az utalás, ezért ennek megadása számodra nagyon fontos. Az utalási költségekkel kapcsolatban tájékozódj, hogy van-e az irodának magyarországi bankszámlája, ugyanis ezeknél az utalási költségeket belföldi tarifával számolják, míg a külföldi bankszámlával rendelkező irodáknál nemzetközi tarifákkal kell számolnod.

A banki utalással történő befizetés esetén néhány munkanap utalási idővel kell számolnod. Figyelj arra, hogy a befizetés a saját számládról történjen. Az regisztráló adatainak egyeznie kell a befizetéskor használt bankszámla tulajdonosának adataival. Kifizetés esetén a bankszámlára utalás is pár munkanapot vesz igénybe.

Feltöltés és kifizetés internetes pénztárca használatával:

Az internetes pénztárcák elterjedése jelentős mértékben járult hozzá az online sportfogadás és kaszinók népszerűségéhez. Az előző két befizetési módhoz képest jó alternatívát nyújtanak az internetes pénztárcák, amelyek minimális költséggel, egyszerűen, gyorsan nyújtják szolgáltatásaikat. Számos internetes pénztárca közül a legelterjedtebbek a Skrill (Moneybookers), Neteller, PayPal. A Paypal-t online kaszinók kevésbé támogatják, mint a másik kettőt, de a PayPal felhasználása is rendkívül széleskörű lehetőségeket biztosít (áruvásárlás, Ebay, magán utalások, stb.).

Az online pénztárcák használata magas biztonságot nyújt számunkra a személyes adatok megőrzésében, csalások ellen, és a rendkívül biztonságos pénzügyi tranzakciók lebonyolításában.

Tulajdonképpen a regisztrálással egy virtuális számlát hozol létre, melyre pénzt utalhatsz például a fent említett két fizetési megoldással, illetve kifizetéseket kezdeményezhetsz pl. a bankszámládra. Hasonlóan működik, mint a normál bankszámla, viszont a feltett pénz jellemzően nem kamatozik.

Amennyiben az internetes számládon rendelkezésre áll az összeg gyorsan tudod bármelyik általad kiválasztott sportfogadási irodába ill. kaszinóba a befizetést elvégezni. A befizetett összeg szinte azonnal rendelkezésedre áll a játékhoz. A nyeremény kiutalása sportfogadó számládról ill. kaszinó számládról az internetes pénztárcádra szintén gyorsan megtörténik, legfeljebb pár órát vesz igénybe. A pénzt utána feltöltheted kedved szerint egy másik fogadó iroda számlájára ill. kaszinó számlára vagy kiutalhatod a bankszámládra.

A bankszámládra utalás általában 2-5 munkanapot vehet igénybe.

Jó hír, hogy manapság a legtöbb virtuális pénztárcához igényelhetsz nagyon kedvező áron bankkártyát, aminek segítségével itthon is szinte mindegyik pénzautomatánál hozzájuthatsz a pénzedhez. A kártyát külföldön még inkább hasznosítani tudod, mert sok helyen tudsz vele vásárolni, fizetni vagy egyszerűen csak levenni a pénzt a számládról egy automatánál.

Játékosainak minden esetben ezen pénztárcák egyikét ajánljuk használatra.
Részletesebb információk az internetes online kaszinókról aitt találsz befizetesnelkulibonuszok.com/udvozlo-bonusz/.