Hogyan kell bingózni

Hogyan kell bingót játszani?

Nos ez a játék egy meglehetősen egyszerű és gyors módja a pénz elverésének, és néha a pénz megnyerésének. Ki kell választanod egy bingo termet, ahol játszai szeretnél. A választás meglehetősen érdek-alapon menjen, azaz ahol jó bónuszt adnak, oda beregisztrálsz, ahol nem azt pedig hanyagolod. Fontos lehet még, hogy hány játékos van a bingo teremben és ezen belül az egyes szobákban, ugyanis ebben a játékban nem az a buli, hogy kihúzzák a számaid vagy sem, hanem a hozzáadott nyeremények, a jackpotok. Ha sok játékos van, akkor értelemszerűen kisebb az esélyed jackpotot nyerni. Ha kevesebb, akkor pedig lehet, hogy kisebb a megnyerhető összeg, de jobbak az esélyeid. Ezek általában a bingo szoba alaptétét jelentősen meghaladó nyeremények nagyságrendileg az 50 Euro és a 10.000 Euro közé esnek.
Ha ingyenesen akarod kipróbálni ezt a játékot, akkor arra is lehetőséged van, a no deposit bonus bingo tökéletesen alkalmasak erre a célra.

Bingó játék típusok leírása és szabályai

Általában kétfajta bingo verzióval találkozhatsz. Az egyik az angol típusú bingo, ahol egy 9*3-as bingo kártyán kell 15 számot bejelölni vagy pedig az előre bejelölt szelvények közül vásárolni. Ezután elindul a húzás. Néha meg van azzal is bonyolítva, hogy minig más alakzat a nyerő. Azaz nyersz ha pl. a felső két sorban levő számokat találtad el vagy éppen az 1. és a 3. sort kell figyelni stb… Ezek a sémák megtalálhatók az aktuális bingó szobában és pár tíz sorsolásonként változnak.bingó játék

Az USA bingó az egy 5*5-ös négyzet, ahol minden egyes cellában van szám. Az nyer, akinek előbb kihúzzák az összes számát. Itt is vannak sémák, azaz néha tényleg az összeset ki kell húzni, máskor pl.: karácsonyfa alakzat a nyerő és így tovább.

Játék a chatben: néhány bingó teremben a chathez történő hozzászólások esetén is bónuszt kapunk. Pl.: megnyertünk egy bingó kört a moderátor gratulál és nyomunk neki egy „ty”-t, máris ad egy kis zsét. Ezek a chat játékok termenként változhatnak, a bingo terem ismertetőkben le lesznek írva.

Bingo Jackpot

Jackpot a bingó játékban: minden egyes bingo szobában különböző módon jackpotot lehet nyerni.
Pl.: ha Te nyered meg mind a három sorsolást az adott játékban és a szám határon belül maradsz, abban az esetben akár több ezer euronyi pénzt is nyerhetsz. Ezt leginkább a Luxor játékhoz tudnám hasonlítani, ott is van határszám, ha azon belül Luxora lesz valakinek akkor jóval többet nyer, mint alapesetben.

Bingo bemutató játékról készítettünk egy videót, ezt megtekintheted a linkre kattintva.

Ennél többet nem nagyon kell tudni erről a játékról, ki kell próbálni. Matematikai alapja nincs, tudás nem kell hozzá. A gyors játékmenet és a viszonylag gyors nyerési esély miatt szórakoztató, még akkor is ha a reálisan megnyerhető összeg alatta marad a kaszinó játékokban nyerhetőnek. Viszont itt jóval kevesebb pénzből sokkal több lehetőséget kapunk.

Unibet bingo egyszerű, de nagyszerű szotfverrel fogadja a játékosokat.Unibet bingo
Remek jackpotok, és kellemes üdvözlő bónusz várja a játékosokat. 10 font elköltése után automatikusan jóváírják 25 font bónuszt.
A megkapott bónusz után hamarosan értesítenek egy másik remek promocióról. Az új játékosok lehetőséget kapnak, hogy ebben a szobában meghatározott időpontokban játszanak ingyen, ahol összesen 1500 font nyeremény talál gazdára.
Ezenkivül folyamatosa akcióznak, hogy a játékosok kedvében járjanak